Forum - Straw Hat Pirates Strona Główna
FAQFAQ  Portal  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Skąd Jesteś ??

Jakie województwo
dolnośląskie
7%
 7%  [ 5 ]
kujawsko-pomorskie
1%
 1%  [ 1 ]
lubelskie
2%
 2%  [ 2 ]
lubuskie
1%
 1%  [ 1 ]
łódzkie
1%
 1%  [ 1 ]
małopolskie
5%
 5%  [ 4 ]
mazowieckie
19%
 19%  [ 14 ]
opolskie
9%
 9%  [ 7 ]
podkarpackie
1%
 1%  [ 1 ]
podlaskie
4%
 4%  [ 3 ]
pomorskie
1%
 1%  [ 1 ]
śląskie
22%
 22%  [ 16 ]
świętokrzyskie
5%
 5%  [ 4 ]
warmińsko-mazurskie
5%
 5%  [ 4 ]
wielkopolskie
7%
 7%  [ 5 ]
zachodniopomorskie
2%
 2%  [ 2 ]
Głosowań: 71
Wszystkich Głosów: 71

Autor Wiadomość
Szczery 

Ulubiony bohater: Usopp, Zoro, Franky, Capone Bege
Wysłany: 2010-01-03, 20:52   

Sansa napisał/a:
Od półtorej roku,czyli odkąd moja ciocia wyprowadziła się do Wrocławia nie mogę się zebrać żeby ją odwiedzić i zwiedzić to miasto...tak,tak leniwa jestem...w końcu wypadałoby się ruszyć:P

Stanowczo ;P Dobrą okazją byłby Niucon w najbliższe wakacje, spory cosplay z OP się na nim szykuje ;)

"Ostatni Kontynent" - Śmierć

Awake 

Ulubiony bohater: Hancock, Whitebeard, Luffy, Crocodile itd
Wysłany: 2010-01-03, 21:12   

Kilka km od Poznania mieszkam.

Vastenmielisyys 

Ulubiony bohater: Mihawk, Basil Hawkins, Ace, Zoro
Wysłany: 2010-01-03, 21:20   

woj. śląskie -> Zagłębie Dąbrowskie -> Sosnowiec .... -> mało popularna, jedyna zielona jego dzielnica ;> ( występują lasy i roślinność iglasta.... a nie jak w pozostałych dzielnicach obszary porośnięte roślinnością typowo parkową ;).

Atrakcje: no cóż... nie ma się zbytnio czym popisać... przeciętność i szarość i bieda typowa dla większości miast Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego (GOP)/Górnośląskiego Zagłębia Węglowego (GZW).

qbol 

Ulubiony bohater: Marshall D. Teach / Brook
Wysłany: 2010-01-04, 18:01   

Vastenmielisyys, o koleżanka z zagranicy. Ja Halemba, Ruda Śląska;P

Żartowałem, mam kilku znajomych z tego miasta... Oraz wychowawczynie. Cóż:P

Kami 

Ulubiony bohater: Stark, Bunshichi.
Wysłany: 2010-01-04, 18:34   

Naszła mnie jakaś ochota (nie wiem skąd), żeby napisać o mieście w którym mieszkam! :)

Warszawa - duża, przestronna, tłoczna, chwilami zbyt zakopcona, ale też nie brak zieleni i miejsc, gdzie można w ciszy wypocząć. Punkt rozpoznawczy - Pałac Kultury i Nauki, który o mało co nie padł ofiarą chorych wizji idiotów.

Na razie chyba wystarczy..

xazax 

Ulubiony bohater: Robin Crocodile Zoro
Wysłany: 2010-01-04, 18:34   

Parę ciekawych informacji o Poznaniu:
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Pozna%C5%84

Szycha 

Ulubiony bohater: Marco
Wysłany: 2010-01-04, 20:39   

Wioska: Szamotuły, 34km od Poznania (a w każdym razie tak na biletach pisze PKP), zwykłe miasteczko gdzie nic się prawię nie dzieje, a jak już coś się dzieje to i tak nikogo poza władzami i emerytami to nie obchodzi :P

FRANKY 

Ulubiony bohater: FRANKY
Wysłany: 2010-01-04, 20:49   

Warmińsko- Mazurskie-Ostróda - piękne miasta z wieloma jeziorami lasami itd. co roku festiwale regge , disco trzaski w lato praktycznie co tydzień impreza :D

Gri 

Ulubiony bohater: Zoro, Gin, Law, Croc
Wysłany: 2010-01-04, 22:25   

Yhmm..

Kraków -> Wieliczka -> taka wieś niedaleko co jej i tak nie znacie :D

Ogólnie to mimo tego, że takie małe 'miasteczko' jak Wieliczka jest w miarę popularne (ze względu na kopalnię soli) to NIC tam nie ma. Czy to normalne, że w mieście, w którym są tak wielkie możliwości wyciśnięcia kasy z turystów nie ma nawet kina? Basen na całe szczęście ostatnio zrobili. Ale ogólnie nie lubię Wieliczki, bo mało tam ciekawych miejsc ;P

Aha, a co do wsi w której mieszkam - uwielbiam ją, w życiu nie zamieniłbym się na życie w mieście ;P Wolę poświęcić te kilkadziesiąt (jakieś 20-30 ) minut na dojazd do Krakowa (albo jak potrzebuje np. tylko do fryzjera to kilka minut dojazdu do Wieliczki, albo kilkadziesiąt dojścia na nogach) niż mieszkać w mieście. Wieś nie jest taką typową (tak przykładowo - krów u nas nigdzie nie uświadczycie xD A i zabudowa dość gęsta ;d) to jest o wiele spokojniej, jest wiele ciekawych miejsc tak 'naturalnie' i w ogóle uwielbiam miejsce w którym żyję :D

Vastenmielisyys --> ostatnio byłem odwiedzić kolegę, który właśnie tam mieszka. Oprowadził mnie trochę po swojej okolicy - według mnie bardzo piękne miasto :P Nie pamiętam niestety co to za rejon Sosnowca był. Ale po drodze mijaliśmy jakiś jebutny Uniwersytet. Ale ogólnie chodząc, no może w promieniu 2 kilometrów (nawet mniej), minęliśmy jakieś mini-centra handlowe, kina, baseny (odkryta, zakryte ;d), lodowisko i w ogóle fajnie ;) Mi się Sosnowiec bardzo podobał ;D

Pain 

Ulubiony bohater: Roronoa Zoro
Wysłany: 2010-01-08, 18:04   

Łabędy, dzielnica Gliwic, a chodzę do szkoły w Gliwicach. Bardzo przyjemne miasto. (x

Hetman w sklepie...
Spoiler:

Mroczny 

Ulubiony bohater: Cookie Monster
Ostrzeżeń:
 2/4/6
Wysłany: 2010-01-08, 18:52   

Biała Podlaska wesołe pełne radosnych kibiców miasteczko na wschodzie Polski ;)

Taboret warrior 

Ulubiony bohater: Usopp/Sogeking, Sanji, Brook, Duval, Eneru
Wysłany: 2010-01-08, 19:02   

Stolica Dolnośląskiego-Wrocław.Piękne miasto teraz właśnie śniegiem przysypane :P

Stare chińskie przysłowie mówi: Gdy nie wiesz co powiedzieć powiedz stare chińskie przysłowie

Maron 

Ulubiony bohater: Luffy, Robin, Nami, Ace
Wysłany: 2010-02-09, 00:37   

nicorobin napisał/a:

U mnie: Białystok (53° 07' N, 23° 10' E) :D , stolica Podlasia;p Jakieś pytania prosze pisać:)

Heeeej! Tak sie składa ze tu studiuje XD Jejej, jesteś moją potencjalną nowa znajomą XD

A tak w ogole to jestem z Pułtuska. Takie miasteczko 60km na północ od Warszawy.
Leży nad Narwią. Mamy zamek, który nazywają dom Polonii. Mamy najdłuższy rynek w Europie. Mamy też zabytkową Bazylikę. I bujany most XD
Tutaj filmik z bujanym mostem i widoczkiem na Narew. XD Proszę tylko nie słuchać co mówią aktorzy, bo chyba nie chciało im sie jechać i tego nagrywać do Zielonej Góry XD
Ogólnie to nieźle ich pomęczyliśmy, bo nagrywali koło naszego liceum potem XD

Demogor 

Ulubiony bohater: All SHP
Wysłany: 2010-02-09, 15:43   

a ja jestem z Brzegu nad odrą czyli z województwa opolskiego

Rozwiąż Quiz One Piece i sprawdź się!

czarna 

Ulubiony bohater: Sanji
Wysłany: 2010-02-16, 08:18   

Kozienice - okolo (ponad) 100 km na południe od Warszawy( w której aktualnie przebywam) Miasteczko dosyć nudne, mimo, że król się u nas urodził, mimo, że mamy elektrownię. od 89 roku kina nie mamy.

http://www.squiby.net/user/palinka200

Odpowiedz do tematu